Styrets spalte FH 6/15

All time high?

Ikke vet jeg, men makan til resultater. Høsten 2015 må jo skrives inn i de viktigste historiebøkene. Det startet på vår egen hovedprøve. Pointerlaget trakk det lengste strået og vant konkurransen. Norgesmestere- fantastisk! NJCh Eidemlias Dallas T e/f Henry Espeset, NJCh Pointnics E I Point e/f Ole Ingebrigtsen og Østagløtten’s Sifo e/f Christian Narmo. Reserve var Østagløtten’s Luba e/f Frode Stenerud. Dyktig lagleder var Stian Henriksen.

Deretter vinner NJCh Eidemlias Dallas T e/f Henry Espeset NM Høyfjell individuelt, og ikke nok med det NJCh Pointnics E l Point e/f Ole Ingebrigtsen blir nr. 3.

I vårt lukkede unghundløp, Step Pokalen, vinner Chriwalls Hamlet e/f Hans-Petter Hærnes. Hamlet får tildelt en velfortjent 2. UK, og var eneste premierte hund. Det hører med til historien at det kun var en hund som ikke hadde sjanse på fugl, så her var det mange misbrukte sjanser.

Deretter kommer vi til Norsk Derby. Hva skjer: pointeren sørger nok en gang for å komme på pallen. 2.pr ND finale P Eidemlias Kein E/F Finn Larsen og 3.pr ND finale P Rokkomborres A Mim E/F Bjørn Solheim. Vi gleder oss!

Så puster vi ut noen få dager. En gjeng glade karer reiser til Danmark. Joda, vi har vært husmenn til både danskene og svenskene, men når det kommer til moderne pointerhistorie biter vi godt fra oss. Det norske laget vinner like gjerne Nordisk Pointermatch 2015. På laget var Fugledes Odin e/f Anton Ringøen, Black Luckys Rikke og Black Luckys Molly e/f Per Ola Brekke, og Ohlsmyrens P Respect e/f Hans Simensen. Odin ble også nr. 2 individuelt. Dansk Pointer Klubb sørget for et flott arrangement, takk for det fra NPK, og vår utsending og dommer Thomas Engh sørget for at gikk riktig for seg både med det praktiske og med dømming i felten.

Vi gratulerer samtlige med store resultater!

Vi glemmer heller ikke oppdretterne som gjennom sin dyktighet får frem nye generasjoner med pointere som kommer på pallen. Gjerne øverst. Godt jobbet!

Vi vil også gratulere våre konkurrenter som også har blandet seg inn mellom pointerne på resultatlistene. Gratulerer til dere alle.

I skrivende stund er det kun to dager til NM Lavland……. Pointer på pallen? Vi får se.

Hovedprøven, og NM 2015, ble en gedigen suksess. Prøveleder Ellen Bakke og hennes team i prøvekomiteen, og selvsagt alle de i støtteapparatet som har jobbet med å tilrettelegge i forkant og under prøven har alle gjort en fantastisk jobb! Dette for at samtlige deltagere skal få en god opplevelse, og for at Norsk Pointerklub skal fremstå i all sin glans.

Dette har dere alle lykkes med! Styret i NPK takker på ærbødigste vis samtlige for en flott innsats!!!

Så får vi se fremover. Kose oss med resultatene, og sørge for å bygge videre på det som er oppnådd.

Vi vil også takke våre flotte sponsorer som stiller opp for Norsk Pointerklub på beste mulige måte. Dette er vi helt avhengige av. Takk!

Pointeren skal fortsatt stå på pallen!

Per Dahle
Leder Norsk Pointerklub

Total
0
Shares

Siste kommentarer