Nordisk Pointermatch 2021

Nordisk Pointermatch avvikles i år i Finland.  Selve konkurransen gjennomføres torsdag 21.oktober. Mandag 18., tirsdag og onsdag er åpent for trening og fredag 22. er det lagt opp til besøk på Lappo Patronfabrikk og mulighet til å følge med Diarmid Cup (Finsk Mesterskap).  NPK ønsker å komme i kontakt med de av dere som har lyst til å delta og mener å ha VK hund, som kan hevde seg.  NPK bidrar med 3.000,- pr. person i reisestøtte.  Det skal tas ut 4 hunder, hvor det med interesse fra flere vil bli benyttet følgende uttakskriterier, med utgangspunkt i pointercupen:

  • Lavland 2019 gange med en
  • Lavland 2020 gange med to
  • Lavland 2021 gange med tre
  • Startet og premiert i VK- lavland
  • Høyfjell høst  2021 gange med en
  • Ved lik poengsum vil hunder som har premie fra felt Sverige, Danmark og Finland gå foran.

Interesserte henvender seg til Sven Tore Kittilsen sve-k@online.no  tlf.991 59 941, snarest.  Påmeldingsfrist er satt til 11.oktober 2021

Total
1
Shares

Siste kommentarer