Tid for treningsamlinger

Samling Åfjord4

Samling Åfjord4Godt Nytt År til dere alle. Nå er det atter tid for trening frem til vinterprøvene starter. I år blir det aktiviteter både i

Nord Trøndelag og Sør Trøndelag.

Først ut er endags samling i Nord Trøndelag ved Terje Bjugan.

 

Hei pointerfolk og Godt Nytt År!

Det er blitt mange nye pointereiere og flere unghunder i løpet av 2014, og for første gang!! så er jeg blitt spurt om vi ikke kan få i gang samlinger for pointere – og selvsagt skal vi få til det! Dette kan bli veldig hyggelig for alle oss pointerentusiaster.

Vi har ingen penger på bok, så det blir enkle fjellsamlinger på fjellet til sjølkost. Vi møter opp, ordner skyss og transport selv, betaler overnatting også selv. Det er dette distriktene har råd til. Men vi har hyggelige sponsorer i NPK, så vi kan få ut noen hyggelige premier og overraskelser. Men det viktigste er å møtes, skape et miljø og kanskje få inn samlingene i faste former.

Mitt forslag for 2015;

Fjellsamling lørdag/søndag 17-18 januar, Lifjellet/Kvelifjellet i Lierne, oppmøte lørdag kl 0900 på «storparkeringa» på Lifjellet. Viktig med telefonkontakt opp mot samlinga pga vær- og føreforhold.

Fjellsamling lørdag/søndag 7-8 februar, samme sted og opplegg

Vi setter et spørsmålstegn for mars?

Vi kan ta ukentlige samlinger på Steinkjer medio april-juni, da med hovedvekt på dressur og innlæring av apport.

Heiasamlinga med en dag i fjellet og en dag utstilling planlegges 24-26 juli med base på Nordheim som vanlig, her kreves en viss påmelding for å gå i balanse økonomisk.

Alle samlinger er basert på den enkeltes ferdighet og interesse, vi legger opp til det.

Dere får vurdere aktivitetene, melde interesse til undertegnede, så får vi se hva vi får til, ingen interesse, så blir det avlysning, ingen problemer med det. Det er viktig med kontakt angående vinteraktivitetene spesielt, her kan det bli avlysninger på grunn av værforhold. Samtidig vil jeg også si at dere må spre mailen til hundeeiere som ikke står på Terje sin adresseliste. Har dere venner som har en annen rase enn pointer, så kan dere selvsagt ta med disse på samlingene.

Mvh Terje Bjugan

Mobil; 41557163

Mail; tebjugan@online.no

 

Sør Trøndelag.

En dags samling i Fjellet 1 Februar på Dovrefjell. Om ønskelig så kan tilbudet utvides.

Ta kontakt med Terje Nordheim. 92812144 eller pr e-post   terje@myrteigen.com

Total
0
Shares

Siste kommentarer