Ny distriktsrepresentant

Fornøyd pointerungdom

Fornøyd pointerungdomHei pointerfolk i distrikt Troms og Finnmark!

Godt nyttår!

Selv om det ennå er et halvt år igjen av min tid som DR er det greit å være tidlig ute med å søke etter nye kandidater for vervet. Som vanlig lever jeg etter mottoet “Det er greit med alt som er gjort” 🙂

Jeg har vært DR for dette store, aktive og flotte distriktet i snart fire år, og tenker at det nå kan være greit med et skifte. For de som sitter og tenker at det kunne vært moro å prøve seg som DR – ikke tenk – bare meld din interesse! Det er veldig moro og interessant å jobbe for den flotte rasen vår, og man får et godt innblikk hva som rører seg i pointerverdenen. I tillegg stifter man nye hyggelige bekjentskaper med engasjerte hundefolk.

Skifte av DR blir etter at pointertreffet er gjennomført, dvs i midten av juni 2015.

For de som kunne tenkt seg å overta evt har forslag til hvem som kan være kandidat for vervet – ta kontakt med meg, enten på mail inger-lill@nordtroms.net eller på telefon 41675716.

Med hilsen

Inger-Lill L. Pedersen

 

 

 

Total
0
Shares

Siste kommentarer