Treningssamling Hovden Vinter 2015

NPK Vestlandet Sør inviterer til treningssamling for medlemmer på Hovden 30.01-01.02.15. Hovden Fjellstoge stiller med treningsterreng, og overnatting blir i felleshytter med dusj og wc. Middag fredag og lørdag, frokost med nistepakker og termos lørdag søndag inkludert i prisen. Arild Skeivik, erfaren dommer og pointermann blir med som veileder og kjentmann. Pris for overnatting, terrengleie og måltider 1740,- pr deltaker. Maks antall hunder 12 stk.
Det legges opp til en uformell og sosial samling for Pointerfolket i SørVest, første mann til mølla!

Påmelding sendes på mail til pointerolsen@hotmail.com snarest.
For mer info tlf 99446840, Kjetil Olsen, DR Vestlandet Sør.

Vi har også opprettet vår egen side på Facebook, NPK Vestlandet Sør. Følg med der også for oppdateringer og nyheter.

 

Total
0
Shares

Siste kommentarer