Ny elitehund i Trøndelag

fjellrypas_roa
Fjellrypas Røa

fjellrypas_roaPrøvekomiteen i NPK har gjort en fantastisk jobb i helga, NM-vinneren ble en pointer og pointerlaget ble nr. 2 i lag-NM – flotte prestasjoner!  Men det var også flere pointere som gjorde en fremragende innsats på Dovre denne helga, deriblant Fjellrypas Lf Røa (Vas-Ravens Felix-Fjellrypas Lilo), eiere Wenche Kolstad/John Arvid Grande som tok steget opp i VK med 1AK på lørdag. Dette var hennes første prøvestart i denne  klassen.  Røa kan nå tittuleres som elitehund i NPK!  Det må også nevnes at Røas kullsøster Pepsi fikk 1AK på Dovre samme dag.

Gratulerer til eiere og kennel Fjellrypa.  Lykke til i VK!

Eidemlias Prikka (Balder-Lytingfjellets D-Lille My), eier Bjørnar Eidem er stadig å finne på premielistene i VK.  I NM-kvalifiseringen oppnådde hun 6VK.  Gratulerer til Bjørnar!

Total
0
Shares

Siste kommentarer