NM-høst er historie, og innsatsen fra pointerne i NNN står det respekt av

glade gutter

glade gutterMange av pointerne fra Troms tok turen til Hjerkinn Fjellstue og NM-terrengene sist helg, og i all beskjedenhet – de gjorde seg bemerket. Kennel Ørntua og Rune Hoholm må være særdeles fornøyde med helga. Både NJCH NUCH Ørntuas C Aiko 21717/03 (INT N S UCH NV-03 Altegeinos Garm – N UCH Ørntuas A Bjørk) til Stian Henriksen og Ørntuas E Nemi 12271/06 (N S INT JCH NMFHV04 Loke – N JCH Ørntuas C Rypa) som eies av Rune Hoholm ble vinnende hunder i sine parti fredag. Begge oppnådde 1 VK NM-kvalifisering. Skipsfjordhøna’s Louis 25440/04 (S JCH Annahojs Texas – NJCH Kari-Mor) som eies av Per Anton Berg gjorde også sine saker utmerket, og fikk 2. VK NM-kvalifisering.

 

Geir R m Elka Per A m LouisGeir Roger Haganes med Dansk Dynasty Elka  NHSB2724249 (Saxo Du Bois Des Perches – INT NL UCH Dansk Dynasty Yckel) røk ut av kvalifiseringen fredag og stilte dermed i AK lørdag. Der fikk hun 2. AK.

Den tredje av hundene fra Kennel Ørntua som har gjort det bra denne helga, er Ørntuas G Kauto NO41139/10 (NUCH NJCH Black Luckys Cantona – NJCH C Rypa) til Morten Jensrntuas G Kautoen. Morten stilte Kauto på Saltfjellet på Rana JFF’s høstprøve, og de oppnådde en ny 1. UK der. Sterkt av den unge hunden, og Kauto leder dermed fortsatt pointercup’en blant unghundene.

Det er selvsagt særdeles hyggelig at pointeren ble nestbeste lag i lagkonkurransen torsdag med bare 2 små poeng bak det vinnende laget. Pointerlaget besto av ikke mindre enn 2 pointere fra nord med NJCH Jimsrypa’s Kitty e/f Jim Theodorsen og NJCH Joker e/f Ronny Hartviksen. Reserve var Pointnics E I Point e/f Ole Ingebrigtsen. Og særdeles hyggelig var det også at den eneste pointeren som kvalifiserte seg til finalen på søndag gikk av med seieren, og ble vinner av det norske mesterskapet! Vi sender gratulasjoner både til Aslak og Juvel-En A Av Vor-Point og til pointerlaget. I tillegg må nevnes at selve arrangementet står til 20 i stil! Flott gjennomført av arrangementskomiteen.

Gratulerer til de premierte!

Total
0
Shares

Siste kommentarer