Vel gjennomført NM Høyfjell 2011

LederBjorn

LederBjornSom leder i NPK sitter jeg her nå med et stolt smil og tenker på denne langhelgen på Norges tak i Hjerkinn / Kongsvold terrengene. Det å gjennomføre et Arrangement som NM Høyfjell krever mye, men du verden vi har klart det med stil og vell så det.
 
Først vil jeg på vegne av NPK gratulere Aslak Digernes og pointer Juvel-En Av Vor-Point med en fantastisk suksess på NM Høyfjell. Beste hund på NM-Lag torsdag og etter enda to tøffe dager med kval. og semifinale setter hele Norges-eliten på plass med seier i finalen. Dette er imponerende og meget gledelig for pointeren. En beveget og veldig glad Aslak takket kona for all støtte og tok i mot premier heder og ære på en stilfull premieutdelig søndag ettermiddag på Hjerkinn Fjellstue.

Etter min og mange andres mening har vi gjennomført et fantastisk flott prøve nå med NM-Lag på torsdag og NM-Høyfjell fredag lørdag og søndag. Som nevnt dette krever mye med lange forberedelser og planlegging. Vi har en fantastisk prøvekomité med Rita Stenerud som prøveleder. Rita har tatt alle Norges fuglehundfolk med storm. Hun er veldig flink som leder av denne prøvekomiteen. Det har alt å si at deltagerne blir møtt med et smil og får hjelp, slik at de føler seg velkommen. Tenk bare på at hun og flere andre i komiteen bruker ferie og masse fritid på dette. Wiggo og Leif Wiggo Ditlefsen har stålkontroll på alt av påmeldinger og partioppsett som de gjør en kjempejobb med. Ole Arnstein Strømsli og Bjørn gjør etter vår mening en god jobb med å skaffe dommere og følge opp disse. Rita følger også opp her med varme vafler når dommerne kommer ned fra fjellet etter en lang dag. Frode Stenerud er en meget viktig mann for komiteen som alt-muligmann. Til slutt må nevnes Ole Ingebrigtsen  som ansvarlig for NM portalen og som feltreporter i ”NM Lag Live” og ”NM Finale Live” som i samarbeid med Leif Wiggo sørger for at bilder og dommernes redegjørelser kommer ut på nett, nesten før det har skjedd.
Jeg takker dere alle for en fantastisk innsats!
 
Mvh Bjørn Smistad

Total
0
Shares

Siste kommentarer