Spennende septemberhelg

NM Høyfjell høst for stående fuglehunder arrangert av NESK, Ofotprøven høst 2021 arrangert av Ofoten Fuglehundklubb og Kautokeinoprøven høst 2021 arrangert av Vest-Finnmark Fuglehundklubb har blitt avholdt i helga og med mange av våre flotte som har bidratt til en spennende helg.

Lengst sør, nærmere bestemt fra den spennende NM, var det meget spennende å følge med helt til det siste finaledagen. Ørntuas J Mauk e: Åge Rismo/ f: Rune Hoholm holdt en god vinnerstim da de vant sine partier både i NM kvalik med 1 pr. VK / CK, og NM semifinale med 1. pr VK. samt gjorde en meget solid og spennende innsats i finalen. Vi gratulere så mye.

På samme arrangement deltok DN A Anton e/f: Said Nordin i kvalitetsklassen UK lørdag. Der ble de tildelt 2. pr UK for sine prestasjoner. Gratulerer.

Ved Ofotprøven høst 2021 ble Signe av Solrypas e/f: Solfrid Ramberg tildelt 3. pr. UK lørdag og sin sjette 1. pr UK søndag. Imponerende merittliste disse to jentene har til dagens dato. Gratulerer så mye.

En ny lovende unghund i distriktet er på vei da Rokkomborres Exo e: Veronica A Sivertsen , Roger Liavik ført av Veronica Sivertsen ble tildelt 1. pr UK lørdag. Pointbar Titan som eies av Veronica Sivertsen og Roger Liavik og ført av Roger Liavik ble tildelt 2. pr AK for sine prestasjoner lørdag. Vi gratulerer så mye.

På Kautokeinoprøven høst 2021 deltok Sofietoppens Assù eid og ført av Marita A Strømeng og for sine prestasjoner lørdag og søndag ble de tildelt 2. pr AK og 3. pr AK. Herlig. Vi gratulere så mye.

DR ønsker alle sammen noen herlig dager fremover, og SKITT JAKT.

Rokkomborres Exo og Pointbar Titan
Signe av Solrypas
Sofietoppens Assù
Total
0
Shares

Siste kommentarer