Resultater skogsfuglprøven på Bjerke 31.08.21

Varm kveld på skauen og kun en hund lyktes i varmen! 

Gradestokken viste 21 grader og sol ute i terrenget da ettermiddagsprøven starta. Mange varme hunder og lite fugl å se tross optimistiske takseringsresultater i terrengene. Noen hadde sine sjanser, men kun en hund lyktes. Det var ikke overraskende 

C.I.B. N DK UCH B-Black Boy av Vestre Homble til Johnny F. Andersen. De har tidligere dokumentert sine skogsfuglegenskaper både på Bjerkeprøven og flere NM- skog. De imponerte med to fuglearbeider og fikk en flott 1. AK skog og ble prøvens eneste premierte og prøvens beste. Hyggelig prøve med mange faste og relativt lokale dommere og kjentmenn. Det var nok været og det knasende tørre terrenget som gjorde forholdene veldig vanskelige for hundene denne varme augustkvelden.

Takk til dommere, kjentmenn og sponsorene Royal Canin, K9 Nannestad dyreklinikk!  

Prøveledelsen

Hovedsponsorer:

Total
0
Shares

Siste kommentarer