Prøvehelga 7. – 8. Mars 2020

Denne helga er det Lofotprøven i regi av Harstad og Vesterålen Fuglehundklubb og Arnøyaprøven i regi av Nord Troms Fuglehundklubb som arrangeres her i nord. Noen gutter er virkelig i støtet eller i dytten som de uttaler selv. Karacanis Noah e/f Said Nordin ble tildelt 1. PR VK, og Jimrypas IOS e/f Ole Espen Ingebrigtsen ble tildelt 2. PR VK på Arnøyaprøven denne helga. Forrige helg ble det 1. PR VK m/CK kval og 3. PR. VK finale på Karacanis Noah og 2. PR VK finale på Jimrypas IOS.  Gratulerer så mye.

Barentsviddas E Little Wing, e/ f Geir B Larsen fikk tildelt 6. PR VK på Lofotprøven Lørdag. Vi gratulerer så mye.

Det meldes fra Nord Troms Fuglehundklubb og Arnøyaprøven at det av sikkerhetsmessige hensyn grunnet meget stor og betydelig rasfare, så avlyses arrangementet søndagen.

Tone  Kanestrøm

DK NPK Troms Finnmark

Total
0
Shares

Siste kommentarer