Invitasjon til klubbmesterskap i Tr.lag

Holmen gård1.png

NB! Arrangementet er endret til et dagsarrangement. Se ny invitasjon.

 

Hei alle fuglehundvenner!Holmen gård1.png

NPK Trøndelag inviterer til hyggelig sammenkomst i Verdal helga 16.-18. februar 2018.

I 2018 prøver vi noe nytt i form av nytt sted, nye terreng, bedre plass og en kraftig oppheving på standard! Stedet blir Holmen Gård i Vuku/Verdal (kartlink), og vi disponerer alle terrengene til Værdalsbruket.
Holmen Gård har plass til 36 personer fordelt på 20 rom.

Prisene vi har blitt enige om er følgende:
– Enkeltrom pr. natt med frokost kr. 1150,-.
– Dobbeltrom pr. natt med frokost kr. 1350,- (her deles summen på to hvis to kompiser bor på samme rom, altså kr 675,- med frokost pr. pers.).
– Hjemmelaget viltgryte m/ tilbehør og dessert på lørdagskvelden kr. 275,- pr. person. Drikke kommer i tillegg.
– Matpakke koster kr. 75,- pr. person pr. dag.
– Terrengleien er gratis alle dager.

Rommene har alt av sengetøy inkludert og alle rom har bad/toalett.

Program denne helga:
– Fredag 16. feb. kl. 20:00: Velkommen og foredrag/diskusjon (ikke helt klart ennå). Det vil bli servert kaffe med nogo attåt til kr 95,-.
– Lørdag 17. feb. kl. 09:00: Distriktmesterskap i TO klasser (UK og AK). Husk apportryper! Det vil være autoriserte dommere i begge klasser. Må kjøre ut i terrengene.
– Lørdag 17. feb. kl. 20:00: Jegermiddag, premieutdeling fra dagens mesterskap og honnør til enkelte som har gjort det stort og flott i 2017.
– Søndag 18. feb.: Opp til hver enkelt. Kom med innspill. Ønskes det trening, apportprøver eller instruksjonsparti(er)? Meld fra ved påmelding hva dere ønsker.

Påmelding:
Vi ønsker påmelding innen 15. januar, vi svarer dere innen 20. januar og dere fikser innbetaling innen 1. februar. Vi opererer med disse tre datoene for å sikre oss at vi har nok påmeldte til å arrangere, da vi har avtale med Holmen Gård om avbestilling innen 20. januar uten kostnader for oss.

Påmeldingen fra hver enkelt må inneholde:
Antall personer, navn på hunder, hvilken klasse hunden(e) skal delta i, navn på fører(e) og hva du ønsker av aktivitet på søndag. NPK Trøndelag er greie folk, så ønsker andre raser enn pointer å delta ønskes de selvsagt velkommen!

Påmelding sendes til Terje på e-post tebjugan@online.no innen 15. januar.

Vi setter opp partiene UK og AK. Har noen av dere hunder i forskjellige klasser må dere skaffe dere en annen fører. Blir partiene store, deler vi partiet og tar en finale på ettermiddagen med de to beste fra hvert parti. Husk derfor å oppgi førere til hundene. Vi har autoriserte dommere i alle klasser.

Samlingen støttes med flotte premier fra Royal Canin og Swix/Lundhags. Alle skal nok bli fornøyde.

Alle som skal ta med hundene inn på rommene må ha hundebur.

Velkommen til ei trivelig helg med pointerne!

Pointerhilsen fra Terje Bjugan og Ingrid Rein
(mobil Terje 415 57 163, mobil Ingrid 991 24 541)

Total
0
Shares

Siste kommentarer