Referat fra førjulsmøte i Trøndelag

image001 copy.jpg

Ca. 30 pointerentusiaster møttes til medlemsmøte med julemat på Sandmoen utenfor Trondheim. I år som i fjor starta vi med uformell sammenkomst rundt god julemat.

image001 copy.jpg

Arbeidsgruppa presenterte deretter en sammenfatning av høstens jaktprøveresultater. Et høyt antall hunder har premiert seg. Hele 9 hunder har fått 1. pr. UK. Toppresultatene finnes innen UK, der Langlandsmoens Black Duo (Eidemlia’s Kein – Langlandsmoens Black Tundra) og eier Olav I. Rakbjørg tok en sterk 2. plass i årets unghundcup. Vinneren av unghundcupen, Høytjønna’s Ajax (Jutevatnets Birk – Myrteigen’s Sol) er trønderhoinn av herkomst, oppdrettet av Lars Morten Håven i Malm.

Vi har fått fire nye elitehunder. To av disse, Skoglykka’s Kuling (Skoglykka’s Tapper – Skoglykka’s Tyra) med eier Birger Rønning og Eidemlia’s Kein (Eidemlia’s Dano – Eidemlia’s Raya) med eier Finn Larssen fikk sine elitehunddiplomer tildelt på møtet.

9 hunder har premiert seg i VK. 6 hunder har fått 1. VK. Grovsmias Kull (Black Luckys Ingo – Lingonuddens Disa) og eier Boye Ølstøren har vært den beste med 2 x 1. pr. VK m. CK og 2. VK. Ekvipasjen representerte NPK på høstens NM-lag.

Årets hunder i Trøndelag vil få sine premier på det planlagte klubbmesterskapet, som vil gå i Verdalsfjella i midten av februar. Terje Bjugan orienterte om plan for vintersamling med klubbmesterskap. Samlinga legges til Verdalsbrukets Holmen Gård, som ligger i Ulvilla i Vuku. Stedet er herskapelig og må oppleves! Vi kan tilby god mat og komfortabel innkvartering til gunstig pris! Interesserte bes lese invitasjon i kommende artikkel og ta kontakt med Terje Bjugan (tebjugan@online.no).

Kvelden ble avsluttet med lotteri og pointerprat. Takk til blant annet sponsor Royal Canin for fórpremier, Felleskjøpet for hundeartikler, Rågo for grønnsakskurv og Coop Extra for fruktkurv.

Steinar Volden
DR Trøndelag

Foto: Eva Solli

Total
0
Shares

Siste kommentarer