Skipsfjordhøna’s C Bolt Årets pointer 2014

Skipsfjordhønas C Bolt

Skipsfjordhønas C BoltStor gratulasjon til Skipsfjordhøna’s C Bolt med eier Wiggo Ditlefsen som ble Årets hund i NPK og Årets høyfjellshund i pointercup’en! Gratulasjon også til NJCh Sollidalens A Kaia med eier Øystein Pedersen som nr 3 i Årets hund i NPK og nr 3 i Årets høyfjellshund i pointercup’en! Freke med eiere Wenche og Lasse Wara gratuleres som nr 3 i Årets unghund i NPK og INT N SE F UCh NMFHv-13 Barentsvidda’s B Sortebill med eiere Geir B. Larssen og Ingrid Salvesen som nr 3 i Årets skogsfuglhund i NPK! Ørntuas H Mille med eiere Stian Henriksen og Lise Nordaas er blitt nr 2 i Årets høyfjellshund i pointercup’en og NJCh Joker med eier Ronny Hartviksen er blitt nr 4. Gratulerer så mye! Pointerne fra distrikt Troms og Finnmark har hatt nok et solid år i 2014!

Total
0
Shares

Siste kommentarer