NY DR

Bente med Capo og Isabell

Alt har en ende, så også min tid som DR for Hedmark og Oppland. Disse 2 årene har vært en morsom tid, hvor jeg har blitt kjent med mange nye pointereiere i vårt store distrikt.Bente med Capo og Isabell

Jeg har blitt tatt godt imot, og ikke minst har dere latt meg få ta del i deres mange små og store begivenheter med pointeren i sentrum. Tusen takk for at dere lot meg få videreformidle episodene og resultatene på nettet og i Fuglehunden. Jeg har forsøkt å gjøre mitt beste i å innvie alle andre fuglehundeiere i den ekte gleden og stoltheten den enkelte av dere har hatt over hundens og egne prestasjoner. Og jeg må innrømme at jeg har hatt mange gode stunder foran PC, mens jeg stolt har skrevet innleggene og registrert de imponerende resultatene fra distriktets medlemmer.

Takk for at jeg har fått sole meg i glansen over deres flotte prestasjoner.

Det er nå Håvar Skinstad som har overta stafetpinnen som DR for vårt distrikt. De fleste av dere kjenner Håvar, som har sittet i Styringsgruppen de to foregående år, sammen med Bente Indergård. Håvar vil selv presentere den nye Styringsgruppen og aktivitsplan i løpet av kort tid.

Epost Håvard: haskinst@live.no, mob 909 63 212.

Jeg takker for meg og ønsker den nye Styringsgruppen lykke til videre.

Total
0
Shares

Siste kommentarer