Arnøyprøven 2014

Ørntuas I Ibis og Rune Hoholm

Ørntuas I Ibis og Rune HoholmEtter å ha hatt ca 3 måneder med finvær og minimalt med snø landet uværet “Jorun” med brask og bram på Arnøya denne helga! Mulig det meldte uværet var noe av årsaken til at mange meldte avbud da prøven nærmet seg? Men alle partiene har vært ute, og prøven ble tross mye dårlig vær gjennomført som tenkt. Og for de som fortsatt lurer på om pointere egner seg på vintereføre i skikkelig drittvær er svaret ubetinget JA!

Ørntuas H MilleNord-Troms Fuglehundklubb har vært vertskap og arrangør av Arnøyprøven. Kennel Ørntua har stått for premieringene for pointerne på Arnøyprøven, men mange pointere våre tok seg videre til VK-finalen på søk. I UK har Ørntuas I Ibis med e/f og oppdretter Rune Hoholm tatt for seg av premiebordet denne helga med 2x 1.UK. Ei ny stjerne fra kennelen er utvilsomt født! Ørntuas H Mille med e/f Stian Henriksen oppnådde 2.VK i kvalifiseringen lørdag. Søndag i finalen vekslet været mellom sterk kuling og snø, sterk kuling og sludd og sterk kuling og regn. Været gjorde at VK-finalistene Arnøyprøven 2014rypene hadde flokket seg i store flokker på mellom 50-100 fugl, og de få enkeltrypen som satt rundt omkring var skjære og ikke så enkle å komme innpå.

Gratulerer til de premierte!

Total
0
Shares

Siste kommentarer