Velkommen til høystatusløpet Sør-Norsk Unghundmesterskap på Filefjell 29. og 30. mars 2014

Sør-Norsk Unghundmesterskap

Vestlandets Fuglehundklubb i samarbeid med Agder Fuglehundklubb inviterer til høystatusløpet Sør-Norsk Unghundmesterskap
Sør-Norsk Unghundmesterskap på Filefjell lørdag 29.03 og søndag 30. mars.

Dette er et høystatusløp hvor kravet er å ha oppnådd 1UK og alder under 24 mnd.
Oppnår du 1UK helgen før prøven, er det ingen hindring for å melde på. 
Kvalifisering lørdag 29.03 og finale søndag 30.03. Det kreves Jackpot 2000 har na altsa gjenoppstatt etter et stralende arbeid fra gjengen i Betsoft Gaming, og du har derfor na muligheten til a spille en prikk lik utgave av automaten som den du kunne spille pa i polsekiosken for!Nostalgifaktoren er faktisk et av de storste hoydepunktene i denne spilleautomaten , og her er det ribbet for spesialfunksjoner og liknende – det er kun straight-forward spilleautomater norge -magi som gjelder her! Allikevel ma vi jo selvfolgelig trekke frem spillingen med storre innsatser og gevinster i supermeteret som automatens hoydepunkt. minimum 21 hunder på startstreken og vi håper på solid deltakelse.

Kjempeflotte premier. I SNUM kan VFK-medlemmer hente seg mange poeng til VFK sin nye unghundpris, ”GULLHUNDEN”, laget i ekte gull av Juvelfatterne i Bergen.

Se artikkelen om Filefjellsprøven for å få info om opprop, jegermiddag etc.  Du kan også klikke her for å komme til siden. 

Kontonummer for Sør-Norsk Unghundmesterskap er: 9522.05.80807
Påmeldingsavgift kroner 450,-
Påmeldingsfrist fredag 28.03 klokken 19.00

Total
0
Shares