Senjaprøven

Trond Bakkehaug med Tindra og Lune

Trond Bakkehaug med Tindra og LuneJaktprøven på Senja i regi av Midt-Troms FK er en liten prøve som er forbeholdt hunder i UK og AK. Øya er kjent for å ha bra fuglebestand, noe mange premieringer sist helg gir en bekreftelse på. Pointerne i landets nordligste distrikt har også denne helga tatt for seg av premiebordet. I UK har Markusfjellet’s Ira Tindra med e/f Trond Bakkehaug hentet premier både lørdag og søndag. Senjaprøven er Tindras andre jaktprøvehelg, og begge dagene denne helga har hun oppnådd 2.UK. Kullsøsknene Ørntuas I Bonus med e/f Morten Nordhus og Ørntuas I Ibis med e/f og oppdretter Rune Hoholm oppnådde begge 2.UK på lørdag. I AK ble tre pointere premiert på søndag. Pointerlabbens Ina som eies og er oppdrettet av Ronny Hartviksen men ble ført av Jenny Richardsen oppnådde 2.AK. Det samme gjorde Hopfossens Way med e/f Karl Jordan som hører til distrikt Nordland. Sallirs Tj Linni med e/f Mads Hanssen fortsetter premiesankingen i voksenklassen. Hun oppnådde 3.AK i sin debut i voksenklassen.

DR for Troms og Finnmark oppfordrer eiere og oppdrettere om å sende inn bilder av de håpefulle firbeinte slik at de kan legges inn i databasen, og også bli benyttet i evt senere artikler.

Gratulerer til alle de premierte!

 

Total
0
Shares