Dressur, duetrening, kickbike. Pointer er gøy.

Trening Voss

Trening VossHei folkens

Vestlandet Sør har noen ivrige medlemmer som stemmer i for å møtes 1-2 ganger pr uke for å dressere og aktivisere sine unge (og eldre) lovende Pointere. Dette vil foregå i Sandnes/Klepp og omegn. Vi flytter oss litt rundt for at bikkjene skal skjønne at vi mener alvor, og at sitt betyr sitt uansett hvor vi er 🙂

Det blir muligheter for duetrening og i tilfelle været slår seg helt vrangt, stilles en låve til disp. Stilig hæ? Noen av medlemmene har også kickbike så se ikke bort fra at vi møtes for å kjøre litt rally med bikkjene også.

Vi sender meldinger om trening på SMS/mail med 1-2 dagers varsel, meld deg på til Frank Ådne Pedersen, tlf 95435720, mail: frank@abckulde.no

Ønsker ellers alle våre flinke medlemmer lykke til på treningssamlinger og jaktprøver i vinter. (Å måtte den meteorologen som melder mere vind og storm på vestlandet få korte armer og utidig kløe bak :-))

Total
0
Shares

Siste kommentarer