Kautokeino og Arvidsjaur

StianMilleDennis

StianMilleDennisHøyfjellsprøvene i nord hadde sesongstart i Kautokeino sist helg da Vest-Finnmark Fuglehundklubb startet høstsesongen sin der.  Mange av våre pointere hadde tatt turen dit. Tellingene i forkant hadde vist variabelt med fugl i de ulike terrengene. Fire pointere fra Troms og Finnmark reiste hjem med totalt fem premier, og Kennel Ørntua sto for tre av dem. Ørntuas H Mille som eies og føres av Stian Henriksen oppnådde sin andre 1. UK i år da hun på lørdag klarte høyeste premie i unghund kvalitetsklasse. Ørntuas G Dennis som eies av Frode Henriksen men som denne helga er blitt ført av broder Stian, oppnådde 2. AK lørdag og 1. AK søndag. Dennis er dermed blitt ny Elitehund i NPK! Jimsrypas Ottar e/f Alf Tore Bølgen ble lørdag premiert med 2. VK, og Ottorinos Bono e/f Bernt Eriksen med 4. VK i kvalifiseringen. ystein1.AKskog

På skogsfuglprøven til Södra Norrbottens Fågelhundsklubb i Arvidsjaur stilte Ronja med sin eier  og fører Øystein Pedersen. Fredag ble hun belønnet med 1. ÖKL m/HP.

Vi gratulerer med fine resultater!

Total
0
Shares