Sesongåpning med samling i Heia

7oGNDALEN 06 002

OBS: SAMLINGEN ER AVLYST PGA MANGLENDE INTERESSE: 
Pointersamling i Heia Dressurområde fredag 20. juli – søndag 22. juli 2012

7oGNDALEN 06 002Vi gjentar sukseen fra tidligere år og gjennom Terje Bjugan har vi også i år fått tilgang til det fantastiske området på Heia. Samlinga starter fredags kveld med opprigging/teltoppsett/campingvogn/bobil, deretter hyggelig prat utover kvelden. Oppmøte er inne i Giskås skytefelt/Admsenteret, 2-3 minutter å kjøre til Heia Dressurområde, så vi bor faktisk “på stedet”. Plass for telt/bobil/campingvogn, adgang til strøm. Stort sanitærbygg med dusjer og toaletter, fri adgang. Heia Dressurområde ligger ca 30 km øst Steinkjer. Vegen vil bli merket med “Pointer”.
Lørdag; Da drar vi og trener pointerne fra kl 9, er tilbake utpå ettermiddagen. Pointerne som skal være med på Heia, må være vaksinerte og ha sauerenhetsbevis! På ettermiddag/kveld blir det fellesgrill og apportkonkurranse, ta med apportrype! For de som ønsker det, kan vi avvikle apportprøver, gjerne på fjellet. Kvelden avsluttes ved grillen med pointerprat, diskusjoner og lyging i stor stil – og kanskje musikk og dans. Foredrag og info fra avlsråd enten fredag eller lørdag.

Meld deg på hos Terje B- 41 55 71 63

Total
0
Shares

Siste kommentarer