Villmarksmessen 2012

Villmarksmessen12

Årets Villmarksmesse på Norges varemesse i Lillestrøm 12.-15. april ble nok en gang meget vellykket for NPK. Vi har en flottVillmarksmessen12 stand og veldig mange frivillige som hjelper til både før, under og etter messen. (her er det snakk om mange timeres dugnads arbeid). Det var i år over 32.000 betalende som besøkte messen disse dagene, og det var stor aktivitet i og rundt vår stand. Vi har hatt gleden av å møte mange hyggelige og interessante mennesker, og det har blitt mye hundeprat. Ekstra hyggelig er det at NPK har fått ni nye medlemmer, som alle betalte direkte til NKK på messen. Vi ønsker disse hjertelig velkommen, og håper dere tar del i våre aktiviteter og kontakter deres DRer om det er noe dere lurer på. Pointeren har vært representert på alle aktivitetene i hunderenaen, og det har vært god interesse for vår flotte rase. Flere av de som var innom tok med seg valpelisten, og vil kontakte avlsrådet for råd og hjelp til å velge seg ny hund. Jeg vil gjerne takke vår sponsor Apetitt som sponset hele valpeshowet som vi hadde i hundearenaen på søndag. Elisabet F Jacobsen stilte med sin nye lovende unghund, Barentsvidda D Magica De Strega og fikk tittelen BIR Villmarksmessen 2012! Ellers vil jeg rette en stor takk til alle de som stilte opp hver dag med og uten sine hunder og representerte NPK på en meget flott måte!

Total
0
Shares