Karacanis Zita nr 4 i SM!

Karacanis Zita

Karacanis ZitaSist helg dro noen av pointere i nord over grensa til nabolandet i øst for å delta på årets Svenske Mesterskap i Abisko. Øvre Norra Fuglehundklubb sto som arrangør for det svenske mesterskapet i år, og Karacanis Zita med e/f Geir Roger Haganes avsluttet helga med glans. Zita oppnådde 4. SKL CK/HP i denne endagers SM-finale med 22 startende hunder. Sterkt av Geir Roger og Zita!

På Arnøya har Nord-Troms Fuglehundklubb arrangert sin vinterprøve, og mange av pointerne våre reiste derfra med premier i bagasjen.

Unghundene i H-kullet til Ørntua gjorde det meget bra. Tre av unghundene ble stilt som 11 mnd gamle, og det resulterte i 2. UK for Ørntuas H Mille med eiere Lise Nordaas og Stian Henriksen og med oppdretter Rune Hoholm som fører, Ørntuas H Flicka e/f Rune Hoholm og 1. UK for Ørntuas H Tai-Pan e/f Knut Augustinussen lørdag. Tai-Pan hadde hele fire fuglearbeid – tre av dem med reis! Søndag ble både Mille og Flicka belønnet med 3. UK for sine prestasjoner.
En annen av unghundene som hadde sin første prøvestart denne helga, var Tinka Av Vor-Point med e/f Jim Møllnes. Tinka ble premier begge dagene med 1. UK lørdag og 2.UK søndag. Tinka er akkurat blitt året gammel. Disse unge hundene vil vi garantert høre mere fra i tiden framover.

Også kullsøsknene Jimsrypas Ilke e/f Dagfinn Nilsen og Jimsrypas Loke e/f per O. Theodorsen oppnådde premier på Arnøya. Ilke med 2. AK lørdag og Loke 3. AK samme dag.

I VK-kvalifiseringen ble fire av våre pointere premiert. Jimsrypas Pia e/f Halvard Lockertsen oppnådde her 2. VK i det ene kvalifiseringspartiet. I det andre fikk Ronja e/f Øystein Nilsen nok en 1. VK m/Ck, Pellarskogen’s Kon e/f Ole Ingebrigtsen ble også denne helga premiert. 5. VK ble resultatet for Kon. Sollidalens A Kaia også eid og ført av Øystein Pedersen oppnådde 6. VK. Gratulerer til alle de premierte!

Kommende helg er det VFFK som står som arrangør av Altaprøven og Arctic Cup. Vi krysser fingrene for både unge og eldre hunder fra NNN denne helga – måtte den beste pointer vinne!

Total
0
Shares

Siste kommentarer