Ronja er blitt dobbeltchampion!

Ronja1

Vær og vind har preget mye av denne jaktprøvehelga også, men pointerne i nord “står han fortsatt av”! Mange av hundene våreRonja1 var meldt på da fuglehundgruppa i Tromsø hundeklubb arrangerte sin cacitprøve sist helg. Ronja med e/f Øystein Pedersen gikk seirende ut av VK-finalen da hun søndag oppnådde 1. VK m/Cacit. I lørdagens kvalifisering fikk Ronja et komplett fuglearbeid og ble premiert med 4.VK. Dette er Ronjas andre Cacit på et halvt år, og hun manglet kun 2 poeng for å bli NJCH. Dette hentet hun i helga, og da hun fra tidligere allerede var NUCH, har hun dermed oppnådd å bli dobbeltchampion!

 

Skipsfjordhønas Funny med e/f Wiggo Ditlefsen ble nr. 2 i finalen med 2.VK m/res. Cacit, ogskipsfjordhnas funny1.jpg når Wiggo har fått finregnet på poengene, vil det nok vise seg at Funny med dette er blitt NJCH. Stor helg for tromsøpointerne igjen! Eieren av Veidfjellets Tutta har de siste 4 månedene vært på jobb på Sydpolen. Han er nylig kommet hjem, og har kun hatt den siste uka til å forberede Tutta på jaktprøvestart. Det har de klart med glans, og da Tutta ble startet (nesten på Nordpolen!) i helga, gikk det ikke verre til ennveidfjellets tutta at hun med sin eier og fører Mads Hanssen fikk 1 VK i kvalifiseringen lørdag. Joker med e/f Ronny Hartviksen lot heller ikke denne helga gå fra seg uten premie. Lørdag oppnådde Joker 3. VK i kvalifiseringen. De andre premierte fra NNN i helga var Ørntuas G Lady Gaia Javapoint med e/f Tommy Samuelsberg 3. UK og Jimsrypas Loke med e/f Per Theodorsen 3. AK både lørdag og søndag.

 

Stor gratulasjon til alle de premierte, og hipp hipp hurra for den nye dobbeltchampionen og den nye NJCH, med forbehold om championat godkjenning fra NKK!

Total
0
Shares

Siste kommentarer