Siste nytt fra vestlandet sør.

eivind e og roar k
eivind e og roar kI skrivende stund er dag 1 og 2 av helgas prøver avsluttet og allerede nå begynner resultatene å renne inn 
Rogaland fuglehundklubb, Sirdal 2:  Nok en  gang er det Arild Skeivik som henter diplomer og porselen til heimen. Denne gangen var det Solasteggen’s Mina som stod for 1 VK m/ CK og vinner av VK.
Vestlandets fuglehundklubb, Mjølfjell:
Dama fra Voss, Elin Dugstad med Grimasteggen’s Lucifer er back on track med 1 VK, Arne Eliassen med Pero 2 UK og Georg og Karianne Kayser med Hopfossens Salsa 2 AK.
Vi gratulerer så mye til dere alle.
 
Flere av vestlandet sør’s medlemmer har vært i ilden uten tellende resultat.
På 1. dag i Sirdal stilte Eivind Endresen (bildet t.v) med Solasteggens Viper, Roar “Cesar Millan” Karlsen (t.h) med Kokaanne’s Eddy samt undertegnede med Setpoint’s Uma T. Humøret var på topp selv med lite fugl og null premie.
We’ll be back!!
På Romerikets Fuglhundklubbs femundprøve har Kjetil “PointerOlsen”  fra Odda deltatt med en blodtrimmet Fjellrypas Lf Pedro. Pedro har nylig har vært brukt i hundeveddeløp av oppdretter og selv uten premie ryktes det at en “liite dryyg” Pedro har satt dype spor etter seg og at det fortsatt brenner i lyngrabbene i Femundslia etter at han “nett for forbi”
 
Vi kommer tilbake med oppdatering fra prøvehelgen. Husk å sende inn dine resultater til oss.
Total
0
Shares

Siste kommentarer