Jaktprøvene har startet i Trøndelag

finn_hundene

finn_hundeneBåde Lifjellprøven, Fosenprøven ,Haltdalsprøven og Smølaprøven er over og det virker som pointerfolket venter en stund med sesongåpning på prøvene men noen vet å markere seg fra starten av.

 

 

 

 

kejser_paa_heiaTerje Bjugan tok turen til Lifjell 3 Mars med Dansk importen Metrinelund  Kejser (Metrinelunds Ricco x Blålyngens Trille) og under kvalik i Vinnerklassen fikk de 2 VK. Kval. På samme prøve stilte også Jonny Ekseth med Borgefloens CJ Pelle ( Bjørklunds K-Cito x Borgefloens J-Fia) som fikk 3 VK Kval.

I unghund klassen stilte Einar Hunstad med sitt nye håp Metrinelunds Gabi og fikk 2 UK. Asle Hasselvold har pointer tispen Luna etter ( Daxo Nova Hinjce x Vårsteggens Regina) de fikk også 2 UK. Ketil Aune har en tispe som heter Lytingsfjellets G` Isa ( Ruchligt Asso x Lytingsfjellets EE Tøffa) og fikk 1 UK. Her blir det utstilling i sommer for å få på en premie slik at hun kan presanteres som en lovende unghund.

img_1232
Haltdalsprøven 3 Mars var også besøkt av noen Trønderpointere men det var bare en unghund som behersket forholdene denne dagen. Tornado av Rabbelugn ( Bjønnålias Figaro  x Pasta av Rabbelugn) til Finn Larsen manglet bare reis og endte på en flott 2 UK.

Under Smølaprøven  11 mars ble også Tornado premiert med 2 UK, en sterk prestasjon under de rådende værforhold, men med navnet Tornado så overgår man både orkan, regn, lyn og Torden. Tornado ble Smølaprøvens beste unghund og fikk sitt første napp i unghundpokalen.

Vi gratulerer de premierte og ønsker dere alle lykke til videre.

Total
0
Shares

Siste kommentarer