Vestlandet Nord – Prøveresultater 3. – 4. mars 2012

Hammerpoints AO Belle

Hammerpoints AO BelleFor medlemmene i vårt distrikt startet vinterens prøver først for alvor denne helgen, med prøver både på Ørskogfjellet og på Gaularfjell. Tre hunder oppnådde meget gode resultater.

Det var Hammerpoints Ao Belle 13433/07 (Eraaks Odin – Karacanis Alfa) som i sin andre VK-start oppnådde 1 VK m/CK Ørskogfjellet 3.3.2012. Eier av Belle er Line Mikalsen, mens fører var hennes mann Audun Mikalsen.

I UK var Jutevatnets Hijack NO50434/10 (Pimens Arrow – NJCH Jutevatnets Pernille) den klare ener på Ørskogfjell-prøven med først 2 UK lørdagen, og 1 UK samme sted på søndag. Eier og fører er Jan Rune Dahl.

På Gaularfjell-prøven utmerket Lytingfjellets Geo NO56999/10 (Rushlight Asco – Lytingfjellets E E Tøffa) seg med 1 UK på søndagen. Eier og fører til Geo er Rune Olsbø.

Total
0
Shares

Siste kommentarer