Pimen’s Barack klubbmester i TFK

Sven-Erik og Pimen's Barack

Sven-Erik og Pimen's BarackTross mange blå grader over Tromsø og nesten ikke snø eller skiføre, har Tromsø Fuglehundklubb arrangert sitt årlige klubbmesterskap i dag. Fuglehundfolket er i en særklasse der; det skal mye til for å stoppe folk og hunder som på forhånd har bestemt seg for at det skal bli en topp dag i marka! Det møtte opp 15 AK-hunder og 2 i UK til start på morgenen, og hardpakket skaresnø og lett fugl gjorde at forholdene ikke var de enkleste for verken to- eller firbeinte entusiaster. Flere av pointerne i tromsøområdet stilte til start, og mange av hundene totalt hadde mulighet på fugl.

I UK hadde Jimsrypas Lio Messi (NO35376/10) med e/f John Solstad stand på ryper, men lenge før føreren kom på skuddhold var fuglene på vingene.  Det var det nærmeste UK-hundene kom premiering. I AK var det kun Pimen’s Barack (S58754/2009) med e/f Sven-Erik Holsbøe som lyktes med å mestre rypene i dag. Barack festet stand på nyslått fugl, og fikk et komplett fuglearbeid. I tillegg hadde han et utmerket søk. Dette kvalifiserte for tittelen Klubbmester i AK 2012. Moro at pointeren markerer seg allerede fra starten av i vintersesongen! For mere info og bilder se hjemmesiden til Tromsø Fuglehundklubb.

Gratulasjoner til Sven-Erik og Barack!

Total
0
Shares

Siste kommentarer