Sammendrag fra Pointersamlinga på Dovre

img_1507

img_1507Så er hverdagen kommet tilbake og samlinga er vel gjennomført. Til å begynne med var det god påmelding med 25 deltagere fra Oslo i sør og store deler av Trønder bataljonen men så startet noen med å tro at kulde var et problem for pointer

 

og meldte avbud, i Trøndelag fikk vi en epidemi med influensa så noen falt i fra, mens andre ble akutt syk og måtte melde pass. Slik er det noen ganger og vi som møtte ønsker alle dere andre god bedring.
Så til den harde kjerne som møtte med friske ung hunder, pågangsmot og godt humør.

Vi ankom stedet vi bodde på fredags kveld , fant våre rom og kom oss i orden og ble møtt av et svært hyggelig vertskap som serverte oss en 3 retters middag.

Vi ble raskt kjent med hverandre og planer ble lagt for neste dag.

Lørdag våknet vi til fint vær, men det var kommet 30 cm med puddersnø og etter at felles frokost var over, dro vi ut i terrenget vi hadde fått til disposisjon fra Statskog. Føret var tungt nede i skogen men når vi kom litt høyere i terrenget fikk vi se at flere av ung hundene hadde formatet inne og viste oss klasse søk og utover dagen fikk vi også se at dressuren er på plass i fugl og det er helt på det rene at Trøndelag har i år svært mange lovende ung hunder som det blir spennende å følge videre.
Vi avsluttet i fjellet kl 15.00 og dro casino polska tilbake til hyttene der vi fikk servert varm lunch.

img_1483

Da blir det tid for å prate om dagens opplevelse i fjellet og tid for å fore og stelle godt med hundene før vi inntok middag med fjelløret, snitsel og god drikke.

 

 

img_1520Etter maten prates det hund og om opplevelsene vi hadde i fjellet og etter en stund kommer gitaren frem og Steinar førte allsangen ut i de sene timer.

Søndag er det igjen felles frokost før vi reiser ut i terrenget for å finne flere fugler. Flere av hundene hadde denne dagen flotte situasjoner og vi fikk ennå en bekreftelse på at nivået på hundene er høyt. Denne dagen gikk hundene om mulig ennå bedre og fant mer fugl så det var flere førere som kom ned til bilene ca kl 1400 med et smil om munnen. Her avsluttet vi samlingen og takket for laget og alle dro hjem til sine, med nye hyggelige bekjentskaper og
Gode minner fra en pointer helg på fjellet.

Skal du på jaktprøve på Dovre vil vi på det sterkeste anbefale deg å prøve dette overnatting stedet med høystandard, god mat og trivelig vertskap og her får du jeger rabatt slik at det blir gode priser. Du kan bestille overnatting og mat hos Helmuth på tlf. 46937661

Neste samling som planlegges er jo Jentesamlingen som kommer i Mars og allerede er det blitt en del jenter som har meldt seg på og om det er noen jenter fra andre distrikt som kunne tenke seg å bli kjent med andre pointer jenter er det bare å ta kontakt med Heidi så lager hun en sosial og aktiv samling der det går an å komme ut i fjellet med hundene.

Bilder fra samlinga

 

 

 

img_1491

img_1508

img_1486

img_1485

img_1484

img_1483

img_1474

img_1466

dallasedda

 

img_1543

img_1550

img_1508

img_1507

img_1500

 

img_1494

 

 

 

 

img_1483

 

Total
0
Shares

Siste kommentarer