Ny norsk utstillingschampion

fjellrypas_roa
Fjellrypas Røa

fjellrypas_roaJohn Arvid Grande tok med seg Fjellrypas Lf Røa (Vas-Ravens Felix-Fjellrypas Lilo) til Lillehammer i helga for å delta på Lillehammer-utstillinga i regi av bl.a. Lillehammer og Omegns JFF.  Røa manglet et cert for å bli norsk utstillingschampion.  Dommer Trygve Heyerdahl syntes imidlertid at hun fortjente dette siste certet, og Røa på        2 1/2 år kan altså nå smykke seg med tittelen NUCH – meget sterkt hennes unge alder tatt i betraktning. Følgende resultater har kvalifisert til championatet:

Utstilling:

12.06.11  Røros – Excellent, 1BKK, CK, Cert, 1BTK, BIR

02.07.11 Trondheim (NKK) – Excellent, 1BKK, CK, Cert, 1BTK, Cacib

19.11.11 Lillehammer – Excellent, 1BKK, 1BTK, CK, Cert, 2BIG

Jaktprøve:

03.09.11 Kongsvold – 1AK

Røa er også HD fri A og er elitehund i NPK.

Eiere:  Wenche Kolstad/John Arvid Grande

Oppdrettere:  John Arvid Grande/Finn E. Larsen

Gratulasjoner til eiere og oppdrettere!

Total
0
Shares