Referat fra Klubbmesterskapet i O/A

Klubbmestere_AK_2011

Søndag 6. november hadde NPK O/A sitt årlige klubbmesterskap i Trøgstad. Dette er et arrangement som er veldigKlubbmestere_AK_2011 populært, og folk strømmet til også dette året for å være med på kåringen av årets klubbmester tittel. Til å dømme alle de flotte hundene hadde vi Ingun Raastad og Stein Ole Hagen. To positive og flinke dommere, som bedømte hvert sitt parti før lunch, hvor alle fikk to slipp hver. Paralellt med klubbmesterskapet hadde vi et instruksjonsparti, hvor Øystein Dahl instruerte alle de unge hundene og deres førere på en fantastisk måte. Alle hundene fikk på en eller annen måte kontakt med fugl, og flere hadde flotte situasjoner. Dette ble en lærerik og meget vellykket dag for de som var med takket være en fantastisk instruktør. Tusen takk til Øystein som velvillig deler sin kunnskap med oss!  Lunchen hadde vi ved gapahuken ute i terrenget, med bål, svartkjele, grillpølser og kaker. Etter lunch var det klart for finale. Her ble alle unghundene med og i AK ble alle de som hadde fuglearbeid i første runde med. Totalt 6 UK hunder og 8 AK hunder til finalen. Godt med publikum under finalen, gjorde at det ble stor stemning. Alle hunden fikk et slipp på 5 min hver på å finne fugl. I UK ble det ikke funnet fugl under finale ogAK_og_UK_klubbmestere_2011 fuglearbeidene fra før lunch sammens ble søk ble da tellende, og vi kunne gratulere Ole Kristian Hamborg og Jippi som klubbmestere i UK forand Cashpoints P V Liam og Monica Brendsrud og på tredjeplass kom Christian Kavli med Vierkrullens Gaia. I AK ble det to hunder som fikk fuglearbeid i finalen og etter endt finale slipp var det klart at de gamle fortsatt er eldst, og at den tidligerer Norgesmesteren på lavland ikke har glemt sine kunstner. Vinner og klubbmester i AK Riddarsporrens Flora og Svein Bråthen. Andreplassen gikk til Røyskattlias Izzie og Aud-Karin Brekke mens tredjeplassen gikk til Ronny Remvang og Borgeflons J I Ritti. Vi gratulerer klubbmesterene og alle de premierte med flott innsats og takker også alle de andre deltakerene for godt oppmøte og en spennende dag. Spesiell takk til de som bakte kaker for oss, Aud-Karin Brekke og Inger Johanne Bergsen, og Ivan Bunes som hadde ansvaret for mesterskapet og ikke minst våre fantastiske sponsorer Glassmester Reidar Hesler som spanderet mat og drikke på alle de fremmøtte og Apetitt for alle premiene.

Total
0
Shares