Sennalandsprøven

Ronny Hartviksen

Ronny HartviksenVinteren kom til Finnmark i helga, og mye vær preget førsta dag av Sennalandsprøven. Både førere og hunder fikk en tøff opplevelse i fjellet lørdag med kuling fra nord og regn og sludd dagen gjennom. Premier ble det likevel til pointerne.

NJCH Joker (06179/05) (Koss – Ramfløydalens Pepsi) til Ronny Hartviksen fornekter seg ikke. Han gjorde sine saker bra, og endte opp med 2. VK kvalifisering lørdag og 3. VK finale søndag.

 

 

Inger-Lill L. Pedersen

Stilladalen’s Mia (06174/08) (S JCH Patjanen’s Baron De Ley – Vilja) til Ronny Bang Amundsen fra Alta kvalifiserte seg til finalen på søk, og i finalen fikk hun 6. VK. Det var godt med fugl i finaleterrenget, og hele 9 hunder hadde godkjent fuglearbeid da dagen ble avsluttet. Pimen’s B-Kajsa (S58758/2009) ( N JCH Jutevatnets Radar – Drevjans Belle) til Inger-Lill Løkås Pedersen klarte også sine saker bra i uværet lørdag, og endte opp med 2. AK.

Dette er Kajsas første AK-premie etter at hun for 1 1/2 måned siden ble 2 år. Søndag hadde heldigvis uværet fra dagen før lagt seg, og folket våknet opp til hvit mark, -2 grader og knallsol. Stilladalens Bjørk (06175/08) (S JCH
Patjanen’s Baron De Ley – Vilja) e/f Ståle Hanssen ble denne dagen premiert med en flott 2. AK.

Gratulerer!

Total
0
Shares

Siste kommentarer