Ny elitehund og norsk utstillingschampion/siste nytt i Trøndelag

Skoglykkas Tapper

Skoglykkas TapperBirger Rønning stilte sin pointer Skoglykkas Tapper (Balder-Skoglykkas Rubi) på jaktprøve i Haltdalen sist helg, og det gjorde han lurt i.  For det ble nemlig 1AK på Tapper, og dette resultatet førte også til at han ble norsk utstillingschampion og elitehund i NPK.  Tapper har 4 x cert fra utstillingsringen.  Gratulerer så mye til Birger og lykke til i VK!

Men det var flere av distriktets hunder som gjorde det bra på jaktprøve i helga. Bjørn Smistads gamle gode Red Taps Luis Figo satte sine konkurrenter på plass i Haltdalen med 1VK.  Eidemlias Prikka (Balder-Lytingfjellets D Lille-My), eier Bjørnar Eidem var nok en gang på premielista i VK – denne gang 5VK kval. på Trippel-prøven på Kongsvold.  Gratulasjoner til Bjørnar og Bjørn!

Bjørklunds C/R Jackson (Jutevatnets Radar-Hirvasvuopion Cepa), eier Einar Holmvik deltok på Norsk Derby på Dovre og gjorde sine saker meget bra.  I kvalifiseringen på fredag endte Jackson på 1. plass etter 3 fuglarbeid m/reis. I semifinalen ble det ingen premierte på hans parti, men Jackson gikk videre til finalen på søk.  Han lyktes dessverre ikke i finalen, men Einar gratuleres med en flott innsats i Norsk Derby med sin unghund.

Total
0
Shares

Siste kommentarer