Medlemsmøte NPK O/A, OBS ny dato!!

NPK O/A ønsker velkommen til medlemsmøte mandag 24. oktober kl 19.00 på Nordre Lindeberg Gård, Strømsveien 350, rett nord for IKEA på Furuset. Vi får besøk av Vibeke Skaar fra Fuglehundskolen, som skal snakke om dressurtrening av jaktunder fra de er valper til ferdig skolerte jakthunder. Vibeke har meget lang erfaring med dressur av jakthunder innenfor alle raser, og holdt sitt første kurs i 1989 i tillegg til at hun er meget dyktig på å formidle sitt budskap. Vi håper så mange som mulig har anledning til å komme på vårt møte som er åpent for alle, og særdeles hyggelig hadde det vært å se mange nye medlemmer, som har anleding til å lære en god del på dette møtet, og vi vil også føre denne opplæringen videre til vårt klubbmesterskap som går første helgen i november, med mulighet for å lage et eget instruksjonsparti! Det blir servering av kaffe og kaker samt loddsalg. Vel møtt!

Total
0
Shares

Siste kommentarer