NM lavland

NMFinale091011

NMFinale091011

Stang ut. I en finale med elendig vær og vanskelige forhold, ble det stang ut for alle pointerne. Men NPK takker alle deltagende pointere og deres førere for innsatsen i NM. Vi har mye positivt å se tilbake på.

Finalen ble forøvrig dømt av Trond Olsen og Erik Slommerud, kjente fjes i pointermiljøet.

Fire pointere i finalen. Jutevatnets Makker fikk 3 VK i semifinalen, Ohlsmyrens P Respect fikk 4 VK, Abelana og  Sangernutens Bun-Fuddy fikk 5 VK. Gratulerer og lykke til i finalen!

Følg NM-finalen live på www.vestfoldfuglehundklubb.no


Supre resultater i kvalifiseringen til NM lavland. 4 av de 9 partiene ble vunnet av pointer; nemlig Barentsviddas B Dolly, Sangernutens Bun-Fuddy, Jutevatnets Makker og Rushlight Asco. I tillegg tok Østagløttens Ribot og Ohlsmyrens P Respect 2 VK, Imundkvæven Tina 3 VK, Villestoftes Rex og Pointnics E Laiba 4 VK. Det er 3 semifinaler og i tillegg til de premierte pointerne, gikk også Abelana, Vestfjorddalens Spiv, Setpoints Buddy, Setpoints Frikk og Vindfelts G Oda videre. Det vil si 14 pointere av 51 semi-finaledeltagere og prosenten har økt fra ca 22 til 27,5 for de som liker tall. Vi krysser fingre for semifinale-deltagerne og følger med.

Ingen suksess i lag-NM desverre. Men vi har ca 39 pointere til start i NM, fordelt på 9 partier. Så her er det mange muligheter.


Pointerlaget061011Vestfold Fuglehundklubb er arrangør av NM lavland 2011, og NM-lag lavland blir arrangert torsdag 6. oktober

Norsk Pointerklubb skal representeres på NM-lag lavland av:

Bjørnroas Pavlov, Birgit Ording og Setpoints Katka, Hanne Fevik og Østagløttens Hugo, Frode Stenrud. Reserve er Steibitens Matador, Haavard Wike.

Dommere er Kjell Enberget og Ulf Fløymo.

Laget ønskes lykke til!

Pointerlaget vil bli tatt ut etter følgende kriterier:

De hunder som bemerker seg ved å vinne eller hevde seg i vinnerklasse på høstens lavlandsprøver, skal representere pointeren på NM-lag lavland. Avlsrådet skal også kunne bruke skjønn, eksempelvis kan det tenkes at man må legge pointercupen fra forrige høst på lavland til grunn hvis det blir snaut med kandidater etter lavlandsprøvene før NM.

Dere hjelper oss med å sende inn relevante resultater til Thomas Engh på thomasengh71@gmail.com eller telefon 90804908 (gjerne sms).

Total
0
Shares

Siste kommentarer