Norsk Derby 2011

Til helga blir Norsk Derby avviklet på Hjerkinn.

Av ca 350 påmeldte er det 85 kvalifiserte med 1 UK. Av disse er det 13 pointere.

Jimsrypas Ilke, Jimsrypas Raija, Cashpoints P V Kalle-Kanon, Fugledes Petite, Forfjorddalens Marja-Lisa, Forfjorddalens Jacko, Viijägarens Xara, Vestfjorddalens Tin Tinn, Ørntuas G Kauto, Daxoronjas Basso, Bjørklunds C/R Jackson, Bjørklunds C/R Donna, Likkos Iris.

Alle ønskes lykke til. Følg derby på www.derby.no

Av 13 pointere i kvalifiseringen, ble 3 premiert: 6 premie ND kval gikk til Likkos Iris og Einar Einmo, 3 premie gikk til Daxoronjas Basso og Roy Jensen og 1 premie ND kval gikk til Bjørklunds C/R Jackson og Einar Holmvik som forøvrig fikk mye skryt for prima fuglebehandling. Til semifinale på søk gikk også Ørntuas Kauto og Vijägrens Xara.

I semifinalen vant Daxoronjas Basso sitt parti. Med seg til finalen får han Ørntuas Kauto, Likkos Iris og Bjørklunds C/R Jackson. Jeg tror vi har fire hunder som alle har mulighet til å hevde seg i toppen og jeg gleder meg til finalen. Følg live-oppdatering på www.derby.no eller www.nisk.no

Pointer på pallen! I en meget spennede finale, ble Daxoronjas Basso nr 3 med to flotte fuglearbeid og prima søk. Det ble noen minuser også, i form av misbrukte sjanser. Det var høy temperatur en stund! De andre pointerne gjorde også en fin figur. Likkos Iris gikk meget godt og var desverre en av få hunder som ikke hadde sjans på fugl. Bjørklunds Jackson hadde uflaks og ble slått i fugl to ganger, mens Ørntuas Kauto  ble litt forstyrret av lemen og en spennedne makker.

Gratulere til alle unge pointere som sto for mange flotte prestasjoner i helga!

Total
0
Shares