Lavlandstrening i Kvelde

trening_Kvelde_2

Bli med på fasantrening på terrengene til Vestfold Fuglehundklubb i Kvelde søndag 25. september.trening_Kvelde_2Påmelding snarest!! Planen er at vi møtes på ESSO stasjonen i Kvelde kl 0900 og kjører sammen
bort til farmen og parkerer der. Treningen gjennomføres “nesten” som en
jaktprøve hvor hundene skal få anledning til å vise oss både søk og
fuglebehandling.
Det koster kr. 400,- pr. hund som er med på treningen som betales til konto 1822.20.35593 om dere ikke får betalt på forhånd, så kan dere betale ved fremmøte, men det er svært viktig at dere er påmeldt før fremmøte i Kvelde.
Fra Oslo tar det omkring 2 timer å kjøre til Kvelde.
Om det er noe du lurer på så ta kontakt med Pål Gisle på tlf. 948 77 476

Påmelding pr. e-post til: paal.gisle@online.no

Total
0
Shares

Siste kommentarer