Vest-Finnmark Fuglehundklubbs utstilling den 11. juni

argas thor arthur d.1

argas thor arthur d.1

Den danske dommeren Jens Martin Hansen hadde tatt turen nordover for å dømme på Vest-Finnmark Fuglehundklubbs utstilling i Alta den 11.06. Det var to pointere som markerte seg med utmerkede resultater på utstillinga. Argas (04314/06) (N UCH N JCH Skoglykka’s Lewis – Ranne) til Thor Arthur Didriksen gjorde rent bord da den oppnådde Excellent 1.BKK CK Cert 1. BHK  BIR. Dessuten ble Argas beste hund av alle i gruppe 7, og ble dermed også BIS.

stilladalens mia1Stilladalen’s Mia (06174/08) (S JCH Patjanen’s Baron De Ley – Vilja) eies av Ronny Bang Amundsen. Mia ble best i motsatt, og fikk resultatet Excellent 1.BKK CK Cert 1.BTK  BIM.

Gratulerer til både Thor Arthur og Ronny!

Total
0
Shares

Siste kommentarer