Nye championer fra Nord-Norge nord.

NJCH Jimsrypas Kitty
Ikke mindre enn tre pointere fra Tromsø har markert seg sterkt det siste halvåret. En er blitt NJCH og to NUCH.
NJCH Jimsrypas KittyJimsrypa’s Kitty (15177/08) (Black Luckys William – Jimsrypa’s Cähppes Bivdi) har i en alder av kun tre år oppnådd å bli NJCH. Kitty eies av Jim Theodorsen, som også er hennes oppdretter. Jim er fra før et kjent navn både i pointer- og hundemiljøet ellers. Han har ført fram en rekke gode hunder, og denne gang er det Kitty som markerer seg. Hun oppnådde 2x 1. UK på jaktprøver, og var dermed klar for Arctic Cup. Her fikk hun i 2009 2. pl. i kvalifiseringen og 4. pl. AC finale. Samme høst dro Jim med henne til Derby. Her endte hun opp med 2. pl. i finalen.

På første starten i AK vinteren 2010 slo hun like godt til med 1.AK, og ble dermed VK-hund. Året etter fikk hun 2.VK m/res. Cacit på Vannøya, og helga etter debuterte hun på NM-lag på Andøya. Her var hun med på å vinne sølvet for pointerlaget, og var dessuten dagens søker. Ikke nok med det har hun også 2. premie VK finale og 3.VK kvalik i henholdsvis Midt-Troms og Tromsø. I tillegg til gode jaktresultater er hun også en flott hund å se på. I utstillingsringen har hun bevist nettopp det med å oppnå Excellent da hun ble stilt i Bardu i midten av juni i år.
NUCH Ottorinos Tya.
Dag Håvard Hanssen har nettopp fått bekreftelsen fra NKK om at han har en NUCH i heimen. Ottorino’s Tya (16455/08) (N INT NV-04 Balder- Ottorino’s Anna) kan smykke seg med den fornemme tittelen etter å ha oppnådd meget bra resultater i utstillingsringen.
Excellent,1BKK,1BTK,BIR,CK,Cert, NPK Målselv 13.06.10.
Excellent, 2BKK, 2BTK,CK,res. CACIB, NKK 17.10.10. Excellent,1BKK,1BTK,BIR,CK,Cert, THK 28.05.11. Excellent,1BKK,1BTK,BIR,CK,Cert, Tromsø 29.05.11.
På jaktprøve har hun som beste jaktprøveresultat oppnådd 2×1.UK og 1.AK.

Ronja1Ronja (19710/05) (Brutus – Rødfosen’s Pia) til Øystein Pedersen har også oppnådd NUCH-tittelen. I løpet av tre uker i juli/august 2010 ble hun fullcertet. Den 15. august 2010 dro Øystein og Ronja til Oslo, og her oppnådde hun resultatene 1CHKK,1CHK,1BTK,BIM,CK,CACIB, og ble dermed Norsk vinner. Ronja kunne da kalle seg NUCH NV-10.

Beste jaktprøveresultat til Ronja er 2×1.UK, 2×1.AK og 3.VK.
Gratulerer så mye til alle tre med utmerkede resultater på sine pointere!

Mvh
Inger-Lill Løkås Pedersen

Total
0
Shares

Siste kommentarer