Pointersamling i Nord Norge

Vesteraalstreff1

Vesteraalstreff1Hei igjen, pga uforutsatte hindringer/frafall har vi vært nødt til å avlyse pointersamlingen i Vesterålen 12 – 13. februar, desverre.

Vi vil forsøke å få til et slikt arrangement ved en senere anledning.

Mvh

DR NNN Ronny Hartviksen og kontaktperson NNN Rune Strandskog.

Heisann pointervenner i nord.

Sett av helga 12-13 februar, for da blir det ny pointersamling i Vesterålen.

Rune Strandskog har ordnet med overnatting og bespisning på Marmelkroken hvor de frister med Boknafisk m/gulrotstuing, bacon og potet, Lammesteik m/heimlaga erterstuing og grønnsaker eller Saltkjøtt m/heimlaga kårabistappe.

Han har også fikset noen flotte terreng på vestsiden av Andøya, terrengleien vil være 50,- kr pr deltaker pr dag.

Påmeldingsfrist 1. februar til DR NNN Ronny Hartviksen mobil 995 04 081 eller ronnyhartviksen@hotmail.com

 

Fra Sortlandsbruen er det vel 6 mil til Bøgard hvor overnattingsstedet Marmelkroken er.

Kjør mot Andenes, noen km etter Risøyhamnbrua tar en til venstre mot Bjørnskinn.

Kjør gjennom Bjørnskinn og hold rett fram mot Bøgard.

For å booke overnatting kan dere ringe telefon 951 17 359 eller 913 87 447. 

 

Priser overnatting og bespising:

 

Overnatting i leilighet, to personer, 2 døgn   kr 300/pers
Overnatting i leilighet, tre personer, 2 døgn   kr 260/pers
Overnatting i hytte, inntil 6 personer, 2 døgn   kr 250/pers
(Minstepris for hytte m/sengeklær)    kr 700/døgn

 

Frokost        kr  95/pers
Matpakke og kaffe for bruk i felt    kr 100/pers

 

Kveldsmat fredag kveld, tallerkenrett:
Kyllinggryte m/ris/salat og heimlaga rundstykker  kr 140/pers
(Servert av fat)      kr 165/pers
Finnebiff m/ris/salat og heimlaga rundstykker   kr 170/pers
(Servert av fat)      kr 195/pers

 

Middag lørdag kveld:
Boknafisk servert av fat     kr 305/pers
Lammesteik servert av fat     kr 260/pers
Dessert        kr   40/pers


Velkommen

 

Mvh. Ronny Hartviksen (nordnorge-nord.)

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Siste kommentarer