Ny distriktskontakt

Hei Folkens.
Vi får fra 2011 ny distriktskontakt for Agder og Telemark. Tommy presenterer her seg selv. 
Benytter også anledningen til å ønske alle våre medlemmer i sør et godt nytt år og masse lykke til i 2011
Mvh Frank Å. Pedersen 
Navn: Tommy Nilsen
Alder: 46 år.
Yrke: Ambulansearbeider ved sykehuset Telemark avd. Kragerø
Bosted: Stathelle i Telemark.
Sivil status: Samboer med Helene M Kihlberg, 4 pointertisper og 1 hannpointer.
Interesser:Er vel over gjennomsnitt interessert i pointer :-), hundetrening, jakt, jaktprøver og har en stor interesse for alt friluftsliv, vinter som sommer. Har alltid hatt interesse av fuglehunder. Jeg har hatt både Gordon og Engelsk setter i mitt hjem. Men nå går det i Pointer for all fremtid. Har heldigvis en samboer som er like interessert som meg og vi er begge aktive med avl av pointer og har vår egen pointerkennel. (kennelfrierfjorden.com)Summen av at begge er så aktive med hundene = familie idyll 🙂 Nå som jeg går inn som DK for Agder / Telemark blir det en spennende utfordring som jeg ser fram imot å begynne på, og ikke minst dele med dere alle. Jeg vil på forhånd ønske alle medlemmer lykke til  i 2011 og oppfordre alle medlemmer, gamle som nye å komme med mye info og mange gode resultater for det nye året. 
De beste Hilsener
Tommy Nilsen
Total
0
Shares

Siste kommentarer