Internasjonal NKK Utstilling Tromsø 17.10.10 m.m

BIR Hammerpoints Ao Grom BIM Dansk Dynasty Elka Foto: Arthur Aune

BIR Hammerpoints Ao Grom BIM Dansk Dynasty Elka Foto: Arthur AuneFlere av våre pointerekvipasjer fant denne helga veien til Internasjona NKK Utstillinga i Tromsø. BIR m/Cert og CACIB gikk til Hammerpoints Ao Grom til Jan-Hilmar Halvorsen og BIM m/Cert og CACIB fikk Dansk Dynasty Elka til Geir Roger Hagenes.

Foreløpige resultater fra utstillingene finner du HER

 

 

Barentsviddas B SortebillLørdag var det Tromsø Hundeklubb som var arrangør og da fikk Barentsviddas B Sortebill til Geir B. Larsen årets tredje Cert. Med 1.pr AK fra Røros tidligere i høst kan han snart tittulere seg som både NPK Elitehund og NUCH. Geir B har mer å være stolt av, ikke mindre enn fem hunder fra dette kullet har fått 1.pr UK, og to av dem har allerede fått 1.pr AK. Vi kan ikke annet en gratulere og krysser fingrene for at det vanker storfine priser før året er omme. BIR m/Cert denne dagen ble Henningknausens Buffy til Joachim Ernstsen.

Tidligere i år har distriktet fått en INT UCH i Red Taps Traj til Paul Ronny Gschib, en NUCH og NV-10 i Ronja til Øystein Pedersen. En NJCH i Joker til Ronny Hartviksen og sju nye NPK Elitehunder (1.AK jakt-/utstilling, HD fri) og hele tolv lovende unghunder (1.pr UK).

Distriktet har for øyeblikket også nr 1, 2 og 3 plassen i kåringen av Årets Ungpointer, og nr 2 i kåringen av Årets Høyfjellshund. Vi er stolte av de dyktige ekvipasjene vi har her lengst nord, noe som gjenspeiler seg i hele 122 jaktprøvepremieringer i årets sesong. Derav 11 x 1.pr VK (5 x CK), 16 x 1.pr AK og 20 x 1.pr UK

Hundene våre har vært representert i flere høystatusløp finaler og på NM Lag Vinter og Høst, og vi ser en gledelig trend i at flere og flere fra distriktet tar turen til Kongsvold for å konkurrere.

Gratulere til dere alle, og husk å holde fokus med jakt og trening frem til ny sesong starter på nyåret.

Ole Ingebrigtsen

web’er

Total
0
Shares