Siste Nytt Nord-Norge Nord II

Veidfjellets Tutta 2 x 1.pr UK ReisaReisaprøven og Skogsfuglprøve Reinøya 16 – 17.10.10

Fra blytungt snøføre på UK/AK prøven i Reisa til mildt og regnfult på skogsfuglprøven på Reinøya.

Våre unghunder kniver om teten i Pointer Cupen, og Dansk Dynasta Elka til Geir Roger Hagenes beholdt ledelsen med knapest mulig margin etter 3.pr UK i Reisa. Bakfra kommer Veidfjellets Tutta til Mads Hanssen som imponerte alle med 2 x 1.pr UK og prøvens beste unghund i Reisa. Pimens B-Kajsa til Inger-Lill Løkås Pedersen fikk en flott 2.pr UK. Hva nå, siste prøve her nord for unghundene er  over, er det noen som frister lykken på Forus ?

På Reinøya var forholdene gode, og fuglene tilstede i alle terreng. Her imponerte Jimsrypas Tess Antonætt til Svein Anton Andresen med 2 x 1.pr AK Skog, Skipsfjorhønas Texi til storebror Tom Ditlefsen med 1.pr AK Skog, Skipsfjordhønas Funny til mer kjente lillebror Wiggo Ditlefsen med 1.pr AK Skog. Ronja til Øystein Pedersen fikk 2.pr AK Skog.

Pointer resultater for distrikt NNN fra Reisa og Reinøya finner du: Her 

Det var også utstilling i Tromsø denne helga, resultater og reportasje blir lagt ut her litt senere i uka. Men store gratulasjoner til Barentsviddas B Sortebill til Geir B. Larsen som nå er blitt Utstillingschampion, Ronja til Øystein Pedersen er også blitt NUCH og Norsk Vinner 2010, og til Jippi til Jenny Richardsen som ble Elitehund i NPK.  

VGeir Roger og Dansk Dynasta Elkaesterålsprøven, Sennalandet og Dividalen 09 – 10.10.10

I Vesterålen fikk Dansk Dynasty Elka til Geir Roger Hagens 2 x 2.pr UK. På Sennalandet har Ham-Nutens Tira til Torfinn Hammari fått 3.pr UK, og på Skogsfuglprøven i Dividalen fikk Henningknausens Buffy til Joachim Ernstsen 3.pr AK skog og ble eneste premierte hund.

Pointer resultater for distrikt NNN fra Vesterålen, Sennalandet og Dividalen finner du: Her

Alle jaktprøveresultater Nord-Norge Nord 2010 : Her  (122 premier)

Alle utstillingsresultater Nord-Norge Nord 2010 : Her 

Pimens BarackTromsøprøven 02 – 03.10.10

På Tromsøprøvens andre dag fikk Dansk Dynasta Elka til Geir Roger Hagens 1.pr UK, Veidfjellests Tutta til Mads Hansen fikk 2.pr UK.

Fra Bodø tok Skjalg Hunstad den lange turen opp til Tromsø, belønningen ble 2.pr AK på Ottorinos Berta.

Pointer resultater for distrikt NNN fra Tromsøprøven finner du: Her

På Tromsøprøvens første dag har Pimens Barack til Svein Erik Holsbøe fått 3.pr UK, Ham-Nutens Xavi til Said Nordin fikk også 3.pr UK.

Og så må vi sende en hilsen til tidligere DR i distriktet Frode Stenerud som i dag fikk 1.pr AK Lavland på sin Østagløttens Rosa Montana. 

 

Geir Roger og Dansk Dynasta ElkaNorsk Derby 24 – 26.09.10

Fra Norsk Derby må vi få gratulere Geir Roger Hagenes og hans unghund Dansk Dynasta Elka som tok seg videre til semifinale på søk. I semifinalen ble det “finito” med for mange sjanser på vanskelig fugl.

Desverre lyktes ikke de øvrige ekvipasjene fra vårt distrikt med å ta seg videre fra kvalifiseringen. Men Veidfjellets Tutta til Mads Hanssen stilte i UK på lørdagen og fikk en 3.pr UK.

Av de 96 unghunder derav 12 pointere som starter ut i Norsk Derby kvalifisering på fredag er fire fra vårt distikt:

P Ham-Nutens Xavi         Said Nordin
P Ham-Nutens Tira         Torfinn Hammari
P Dansk Dynasty Elka     Geir Roger Hagenes
P Veidfjellets Tutta           Mads Hansen

Desverre har Ham-Nutens Tira fått løpetid og dermed forhindret fra å delta.

Vi ønsker alle deltakerne og spesielt pointerne lykke til.

Vestfjorddalens Tøtta T 2.pr Svensk FjeldpokalNM Høyfjell Kongsvold, Fjellpokalen, Børselv og Ofotenprøven 02.09 – 05.09.10

 

I NM kvalik på Kongsvold fikk Ørntuas C Rypa til Rune Hoholm ført av Ronny Hartviksen 3.pr VK og er videre til semifinale. Rypa tok seg ikke videre fra semifinale.

I unghundløpet Fjellpokalen i Arjeplog i Sverige fikk Vestfjorddalens Tøtta T til Terje Steinsund 1.pr UK og 2.pl i Fjeldpoklaen. Vi gratulerer med flott prestasjon. Det samme til Dansk Dynasta Elka Til Geir Roger Hagens som fikk 1.pr UK.

I Børselv fikk Pimens Kajsa til Inger Lill Løkås Pedersen en flott 1.pr UK, og i Ofoten fikk Ronja til Øystein Pedersen årets andre 1.pr AK. I SM kvalik i Arjeplog Sverige har Skipsfjordhønas Louis til Per Anton Berg fått 1.pr VK som eneste hund med premiering. De svenske statutter sier da at det ikke blir noen finale og heller ingen Svensk Mester fjell 2010.

Pointer resultater for distrikt NNN fra Børselv, Ofoten, Arjeplog og NM Høyfjell Kongsvold finner du: Her

Said og Xavi 2 x 2.UK KongsvoldKongsvoldprøven, Ringvassøy og Varanger 27.08 – 29.08.10

Distriktets hunder har denne helga konkurert fra Varanger i Nord til Kongsvold i sør.

Flotte premier er det blitt og de finner du Her

Gratulere til dere alleCool

 

Ronny og JokerVK Sunnsfjordfjellet 25.08.10

I dag ble det arrangert endags VK på Sundsfjordfjellet i Nordland, og Joker til Ronny Hartviksen dokumenterte solid høstform med 1.pr VK m/CK. Detter er Jokers tredje CK i år og dermed er det bare litt papirarbeid som gjenstår før han kan titelere seg som Norsk Jaktchampion. Gratulere Ronny.

Nå er Joker med flere fra distriktet på vei til NPK prøven på Kongsvold denne helga, og deltakelse i NM Høyfjell helga etter. Vi ønsker dere alle lykke til.

Pointer resultater for distrikt NNN fra Saltfjellet, Altevann, Melåa og Sunnsfjordfjellet finner du: Her

Jimsrypas KittyNNM Saltfjellet m/CACIT, Altevannsprøven m/CACIT og Melåa 21-22.08.10

Da er vi i gang med prøvene og selv med varierende og vanskelige forhold ble det fine premieringer til distriktets hunder. På skogsfulgprøven i Pasvik fikk Ottorinos Bono til Bernt Eriksen 1.pr AK og 2.pr AK skog. På Altevann fikk Ørntuas C Aiko til Stian Henriksen 1.pr VK m/CK kvalifisering. Jimsrypas Kitty til Jim Theodorsen 2.pr VK finale. På Melåa fikk Pimens Barack til Svein Erik Hosbøe 2.pr UK.

På Nord-Norsken på Saltfjellet fikk Dansk Dynasta Elka til Geir Roger Hagenes 2.pr UK, mens Skipsfjordhønas Texi til Wiggo Ditlefsen tok seg helt til finalen. En finale med vanskelige forhold og mye fugl hvor til slutt ingen lyktes med premieringer. Lengre sørover reiste Geir B Larsen, og på Røros fikk hans Barentsviddas Sortebill 1.pr AK i første forsøk og med det elitehund i NPK.

Gratulere til dere alle.

Endelig vil mange av oss si, høsten er her og jaktprøvene kommer som pærler på ei snor.

Først ute er NNM på saltfjellet med 3 dagers VK arrangert av Rana Jeger og Fiskeforening med base på Elvmøthei fjellgård som ligger ved foten av Saltfjellet. Med Virrvassdalen som prøveterreng og stor påmelding blir dette høstens “happening” her nord.

På Altevann er det Midt-Troms Fuglehundklubb som ønsker oss velkommen til sin høstprøve m/CACIT, og i Harstad er det Harstad & Vesterålen Fuglehundklubb som arrangerer sin UK/AK prøve på Melå.

Lykke til

Dansk Dynasta Elka til Geir Roger Hagens fortsetter å imponere med glimrende søkskvaliteter og viltfinnerevne. Under svært vanskelige forhold i Vesterålen denne helga klarte hun å få til 2 x 2.pr. Med det har hun overtatt ledelsen i Pointer Cupen for unghunder med 18p totalt. Vi gratulerer.

Total
0
Shares

Siste kommentarer