Ny Dr Nord Norge sør

DRnnsMitt navn er Lisbeth Hangås og jeg kommer fra Mo i Rana, kjent som et sterkt pointerdistrikt tidligere år. Men når et ti-talls av den “eldre garde” legger ned årene og i tillegg Roar Ø og Dagfinn F flytter fra byen, blir det straks litt mere stille. Men tendensen ser nå ut til å være på tur opp igjen, og jeg vil gjøre mitt for å fronte pointeren i distriktet.

Er født og oppvokst med pointer rundt beina og i et aktivt jaktmiljø. Ble tidlig dratt til fjells og begynte selv å jakte 16 år gammel. Mine foreldre startet kennel Mofjellet på femtitallet, med ei Trollhaugen-tispe fra Aurtande på Lillehammer, som stammor.

Selv begynte jeg oppdrett av eng.settere, kennel Vickers, på -70/80-tallet og gikk senere inn i kennel Mofjellet sammens med min mor Aslaug på -90 tallet.

Jeg har mitt daglige arbeide i helsevesenet og har en bortestuderende datter på 19 år, som fremdeles har sitt “barnerom” i hjemmet. Har pr idag 1 eng.setter og 2 pointere i mitt eie.

Som DR vil jeg gjøre mitt beste for å fremme pointerens utvikling i distriktet. Jeg er avhengig av tilbakemeldinger fra medlemmer både angående resultater på hundene, samt aktiviteter som er ønskelige.

Mvh
Lisbeth Hangås

Total
0
Shares

Siste kommentarer