Nord Norsk Pointertreff 20-22. Juni 2008

Ei fantastisk helg er nettopp avsluttet i indre Troms. Takket være familien Rismo, har pointerklubben avd, NN-Nord funnet en fantastisk plass for gjennomføring for de årlige treffene. Stedet ligger langs Målselva, som omkranser nesten hele gården, og når solskinnet dukket opp og varmegradene steg, så ble det riktig så idyllisk.

 

Utover på fredagsettermidag, strømmet det på med glade pointerfolk. Treffet har blitt så sentralt, at mange valgte å komme på lørdag, og vi var på det meste hele ca. 110 stk. Gutta tok frem gitaren etter velkomsthilsen på fredag, og spilte til sola og fingrene ikke orket mer…. 
 
Lørdagen kom litt”brått på” for enkelte, Dagen startet med utstillings teknikk, det var forbausene mange som stilte opp, noen fikk de tipsene de trengte på veien til de store premiene. Mange forventningsfulle unge jenter og gutter, dro ut på tokt, der det både skulle skytes og svare på vansklige spørsmål. 
 
På utstillingen ble det vist fram mange pene pointere, dommer Irene Krogstad var så imponert, at det resulterte i at alle fikk 1pr. Dagens peneste var: Ørntuas Aiko med cert, best i tispeklassen var ifjorårets vinner Karacais Ila, med cert. Vi alle gratulerer!
  
Utover ettermiddagen kom solen tilbake, vi grillet og koste oss. Den ofisielle delen ble utført, leder av npk, holdt en oppsumering av 100-års året, og dr leverte ut mange elitediplomer og fortalte om alle de gode nn pointerne. Vi gjorde litt ekstra stas på Ole Ingebrigtsen, som var på vinnerlaget til npk på nordisk pointermatch og vinner av nm-vinter på Andøya.

Tilslutt spilte Ronny og ”Halsbandet” opp til dans!!! Her ble det ”trøkk” det skal jeg fortelle, alle som ikke var til stede! Det ble fortalt, at det ble danset etter musikken helt nede på Bardufoss!!! Tro meg…
 
 
På søndagen var det den prestisefyllte  løpskonkuransen, den vant i år, som i fjor, Rita og Østagløttens Gulle.

Når man gjennomfører et treff, så kreves det en del logistikk og samarbeid, og som Dr. er jeg en stor takk skyldig til de som har vært med og bidratt, for at vi kan si at treffet ble meget vellykket. Det er selvsagt: Solveig og Basse, Rune Hoholm, Christian Sletbakk, Arnfinn Steiro, Tone Kanesrøm, Ronny Hartviksen, Beate Løvlie, Ole Ingebrigtsen, Jenny og Rita.

Vi skal heller ikke glemme våre stor sponsorer Andresens Vaapenforetnig og Pioneer trafikkskole, kennel Østagløtten og familien Sletbakk.

Mvh
Frode Stenerud

Total
0
Shares

Siste kommentarer