Nytt fra distrikt Vestlandet Nord

Suksess for Kennel Jutevatnet!

Ole Frøland med sine pointere i pointerkennel Jutevatnet har hatt stor suksess med sine hunder på jaktprøver gjennom mange år. Nå har Ståle Lingås gått inn i kennelen som medeier, og samarbeidet mellom de to ser ut til å fungere glimrende.

På NESK sin hovedprøve på Ringebu 20. august stilte Ståle Lingås med Njch Jutevatnets Prima i VK. I kvaliken ble resultatet 2.VK. I finalen på søndag ble det 1.VK med CACIT. Dette er en utrolig stor prestasjon! Det er ikke mange pointere som har lykkes med å vinne finalen på denne prøven tidligere.

Deretter stilte Ole med Prima på NM høst 2021. I kvaliken ble det 1.VK med CK. I semifinalen ble det også suksess med 2.VK.

Så var det finale på søndag.  Prima hang med i finalen hele dagen med sitt glimrende søk. Dessverre så ble det ikke fuglearbeid på Prima denne gangen. Som vi alle vet så er det små marginer i denne sporten, og man kan ikke lykkes hver gang selv om man har en glimrende hund.

Hva skal vi si om slike prestasjoner som Ole og Ståle har fått til i høst? Det er ingen tvil om at denne kennelen fortjener heder og ære for fantastiske prestasjoner! Ole og Ståle lever opp til ønsket om «Pointer på pallen». Radarparet (Ole og Ståle) er uten tvil glimrende ambassadører for pointeren i Norge.

Rune Urke,
DR Vestlandet Nord

Total
0
Shares

Siste kommentarer