Supertilbud på Bergansjakke

NPK har gjort avtale med Bergans hvor medlemmer av NPK kan kjøpe jakken Vatne 3L Jacket i dame- og herrestørrelse farge Green Mud/Light Green Mud (dame) og Light Green Mud/Green Mud (herre) til en gunstig pris. NPK-logo (ca 5×5 cm) vil bli trykket foran på jakken på venstre side. Se hjemmesiden til Bergans for mer info om jakken.

Pris:

Utsalgspris i butikk er kr 2800,-.  Pris for jakken for NPK-medlemmer m/NPK-logo er kr 1700 inkludert frakt.

Forhåndsbestilling:

Bindende bestilling sendes på bestillingsskjema i NPK-butikken innen 1. august 2021. Forhåndsbetaling innen 1. august. Lenke til NPK-butikken: https://pointer.no/produktkategori/klaer/
Det blir sendt inn felles bestilling til Bergans de første dagene i august. Jakkene sendes ut til de som har bestilt med en gang jakkene er klare på trykkeriet. NB! Det er ikke mulig å bytte jakke ved feil størrelse. Vi anbefaler derfor at en sjekker størrelse i butikk om en er i tvil. 

Damemodell (motsatt farge av herremodellen) farge Green Mud/Light Green Mud

Herremodell farge Light Green Mud/Green Mud

Total
0
Shares