Vårens vakreste eventyr både nord og sør er vel i havn

Vårens vakreste eventyr og sesongavslutning er vel blåst både nord og sør. Saltfjellsprøven vinter 2021 var blant annet Rune Hoholm med sine pointere. Og der ble Ørntuas J Juni, e/f Rune Hoholm tildelt 3. pr VK Finale for sine prestasjoner. Dagen etter og over i unghundklassen ble Ørntua`s M Saga e/f Rune Hoholm tildelt 1. pr UK for sine prestasjoner. Vi gratulerer så mye.

Sennlandsprøven vinter 2021 ble Skoglykkas Ranne, e/f Tor-Even Aas tildelt en flott 3. pr UK for sine prestasjoner lørdag. Samme dag i kvalifiseringen VK ble Jimsrypa`s Tiffy , e/f Jim T Theodorsen tildelt 2. pr VK for sine prestasjoner. Vi gratulerer så mye. I finalen søndag gikk flere av våre medlemmer, og her ble Jimsrypa`s Tia med e/f Jim T Theodorsen tildelt 3.pr VK Finale. Vi gratulerer så mye. En ny sesong er gjennomført og overstått. Nå er det nye aktiviteter og annen modus. Apportøvelser og prøver, utstillinger samt Pointertreffet. Vel blåst alle sammen.

 

Ørntuas J Juni og e/f Rune Hoholm
Ørntuas M Saga e/f Rune Hoholm
Jimrypas Tiffy og e/f Jim t. Theodorsen
VK Finaleparti Sennalandet
Total
90
Shares