Jaktprøve i nydelig april vær

Harstad og Vesterålens Fuglehundklubb sto som arrangører for helgas Vesterålenprøve 17. – 18. april 2021. I nydelig vårvær stilte mange til start, og det ble for det meste uten ski i Vesterålen. Troms og Finnmark sine lovende unghunder fornekter seg ei heller denne helga. Når det er ryper i terrenget da finner man dem, og det gjorde Signe av Solrypas e/f Solfrid Ramberg lørdag og fin en fin fin 2. pr UK for sine prestasjoner. Vi gratulerer. Søndag var siste dag i UK for søstrene Storskardstinden’s B Sally e/f Wiggo Ditlefsen og Storskardstinden’s B Itza e/f Anne May Krogh og den tiden avsluttet de storveis med nok en 1. pr UK hver. Vi gratulerer både med premie og med overgang til de voksnes rekke. Vi venter spent på fortsettelsen her.

Storskardstinden B Sally og e/f Wiggo Ditlefsen
Storskardstindens B Itza og e/f Anne May Krogh
Signe av Solrypa og e/f Solfrid Ramberg
Total
29
Shares
1 kommentar
  • Gratulerer til de premierte. En liten korrigering så ble denne “Vesterålsprøven”* arrangert i Lofoten 🙂