Flotte resultater fra helgas jaktprøver 10. og 11. april 2021

Med anbefalinger fra FKF og strenge smittevernhensyn rundt om i landet klarte både Midt-Troms Fuglehundklubb og Sør-Varanger JFF å arrangere henholdsvis “Altevannsprøven” og “Gallokprøven” denne helga på en flott måte som ivaretok smittevernhensynet. Og for ei helg det ble med flotte resultater. I Midt Troms var været upåklagelig lørdag og utfordrende søndag. Allikevel tenkes det at kennelen Solrypa skinte sterkt begge dagene da de på 3 avkom innhentet hele 4 x 1. pr UK. Vi gratulerer så mye til Signe av Solrypa med eier/fører Solfrid Ramberg som fikk 1. pr UK begge dagene. Wira av Solrype, eier/fører John Solstad ble tildelt 1. pr UK lørdag og søndag fikk John Solstad 1. pr UK på søsteren Saga av Solrypa. Anne May Krogh med Storskardstindens B Itza ble tildelt en ny 1. pr UK søndag. Ørntuas N Ninja, eier/fører Odd Arne Korneliussen fikk en fin fin 2. pr UK lørdag for sine prestasjoner. Sofietoppens Àssu, eier/fører Marita A Strømeng ble søndag tildelt 2. pr AK. Vi gratulerer alle sammen hjertelig mye, og konstaterer at talentene gror godt i nord.

Signe av Solrypa og e/f Solfrid Ramberg
Wira av Solrypa og e/f John Solstad
Saga av Solrypa og e/f John Solstad
Itza og Anne May Krogh
Total
1
Shares

Siste kommentarer